Sök jobbet

LSS-handläggare

Kommun:

Hudiksvall

Omfattning:

Heltid

Varaktighet:

3 - 6 månader

Anställningsform:

Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer

Krav:

LSS-handläggare - erfarenhet efterfrågas

Körkort:

B

Om jobbet

Vill du bidra till gott socialt arbete och samtidigt uppnå din fulla potential? Till vår avtalskommun söker vi en socionom som har minst tre års erfarenhet av myndighetsutövning inom kommunal verksamhet.

Känner du att det är dags att ta nästa steg i karriären och vill veta mer om konsultlivet, eller är du redan socionomkonsult och intresserad av att bredda ditt professionella nätverk? Oavsett om du föredrar att arbeta som anställd eller underkonsult ser vi fram emot att du kontaktar oss. Vi berättar gärna mer om uppdraget och hur det är att arbeta som socionomkonsult. Vi ser fram emot in din kontakt!

Om Arbetsuppgifter

Du kommer att vara anställd av oss och uthyrd för att utföra sedvanliga arbetsuppgifter som biståndshandläggare inom funktionshinderomsorgen. Du ansvarar för att utreda, bedöma behov och fatta beslut om rätten till insatser enligt LSS och SoL. I arbetsuppgifterna ingår både personliga möten med såväl den enskilde som med anhöriga, andra myndigheter och vårdgivare. Du arbetar nära vår uppdragsgivarens anställda och du har dagligt stöd av en arbetsledare och en förste biståndshandläggare.

Vi erbjuder

Du kommer att vara anställd av Socionomera Bemanning AB. Som konsult hos oss erbjuds du goda och flexibla arbetsvillkor samt tydlighet kring vad som förväntas av dig. Vi månar om att du ska trivas och må bra i rollen som socionomkonsult och vi söker alltid långa samarbeten och relationer.

Vi kan bland annat erbjuda dig:

  • Schyssta anställningsvillkor enligt vårt kollektivavtal med Akademikerförbunden
  • En lön som du förtjänar och en transparent lönepolicy
  • Tjänstepension genom Collectum som anses ha ett av marknadens bästa pensionslösningar
  • Försäkringar som grupplivsförsäkring och sjukförsäkring via Fora
  • Introduktion och regelbunden arbetsmiljöuppföljning
  • Intern och extern handledning
  • Friskvårdspeng och fortbildningspeng
  • Stöd av konsultchefer som själva är socionomer
  • Snabb och smidig personlig service
  • En arbetsgivare som lägger stort fokus på hållbart och etiskt agerande inom socionombemanning

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Vill du hellre börja med att höra mer så är du välkommen att kontakta oss via kontakt@socionomera.se eller 040-300 352.

Efter att vi har lärt känna varandra bestämmer du var, när och i vilken omfattning du vill arbeta, och vi bevakar att du matchas mot lämpliga uppdrag. Vi har ramavtal med mer än var fjärde svensk kommun, som för dig innebär ett brett urval av intressanta uppdrag. Våra konsultchefer är socionomer med lång erfarenhet av arbete inom socialtjänsten vilket gör att vi har god kännedom om våra uppdragsgivares behov och dina villkor. Vi är vana problemlösare och vi kan erbjuda stöttning utifrån dina behov under hela uppdragsperioden.

Om oss

Socionomera Bemanning AB är ett auktoriserat bemanningsbolag och vi är specialiserade på uthyrning av socionomer. Vi är övertygade om att så gott som alla som väljer att arbeta med ett människovårdande yrke har omtanke om sina medmänniskor som främsta anledning. Vi vill göra allt vi kan för att underlätta för organisationer och personer som väljer att bry dig.

Nordens största affärstidning Dagens Industri har nyligen utsett oss till Skåne Läns Gasellvinnare 2022 samt hela rikets tredje snabbast växande bolag. Vill du hjälpa oss att ta nästa steg i utvecklingen?

Läs mer om oss på vår hemsida www.socionomera.se.

Ansök

Fyll i dina uppgifter