Bemanningsföretag socionom

Söker du efter ett bemanningsföretag som socionom och letar efter nya och utmanande jobbmöjligheter? Hos oss på Socionomera kan du vara säker på att bli en del av ett team bestående av erfarna socionomer med gedigen erfarenhet inom socialt arbete.

Bemanning socionom – utvecklas hos oss

Hos Socionomera kan vi erbjuda dig en framtid full av möjligheter inom socialt arbete. Vi är ett bemanningsföretag för socionom som är experter på att matcha kompetenta socionomer med passande jobbmöjligheter och vi strävar efter att vara ditt ultimata karriärval. Vi värdesätter dig som socionom – bemanningsföretag som oss arbetar hårt för att matcha dig med uppdrag som passar dina specifika intressen och kompetensområden. Vi strävar efter att skapa en förtroendefull relation med dig och vi är stolta över att vara en arbetsgivare som prioriterar din utveckling.

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Behovsanalys

Vi svarar blixtsnabbt och går igenom era behov på ett noggrant sätt. Vi tar hänsyn till faktorer som kompetens, personlighet och uppdragets art.

Matchning

Vi matchar era behov mot vårt nätverk av kompetenta chefer, handläggare och utförare inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområden. Vid behov rekryterar vi nya medarbetare.

Support

Ni arbetsleder vår konsult medan vi tar hand om resten. Vi har täta uppföljningar för att säkerställa att alla är nöjda.

Medborgarna är beroende av ert stöd och medarbetarna är beroende av en stabil arbetsplats.

Bemanningsföretag socionom

På vårt bemanningsföretag för socionom har vi spännande karriärmöjligheter för dig med erfarenhet inom socialt arbete. Vårt nätverk omfattar uppdrag inom socialtjänsten, där du kan använda dina färdigheter och erfarenhet som chef eller handläggare. Att ansluta dig som socionom till bemanningsföretag ger dig en trygghet att du kommer att placeras på rätt plats, där dina erfarenheter kan optimera verksamheten och möta specifika behov på ett bra sätt. Ta steget mot en spännande karriär inom genom att ansluta dig till vårt bemanningsföretag för socionom. Utforska de möjligheter som väntar på dig för att nå dina karriärmål.

Kontakta oss arrow

quote copy Vi stod inför en arbetsstopp och otilldelade ärenden. Socionomera hjälpte oss med en konsult som kunde komma veckan därpå. Konsulten anpassade sig snabbt och gjorde ett utmärkt jobb. Stort tack för hjälpen!

Chef, socialtjänsten enhet barn och unga, kommun i mellersta Sverige