Jobba inom socialtjänsten

Jobba inom socialtjänsten och gör skillnad i människors liv. Som socionom spelar du en central roll i att stödja de som behöver det mest.

Mer än bara ett jobb

Att jobba inom socialtjänsten är mer än bara ett jobb – det är en möjlighet att göra en stor skillnad i människors liv. Som en socionom som ska jobba inom socialtjänsten spelar du en central roll i att stödja och hjälpa människor som behöver det mest.

Oavsett om du väljer att bli anställd av oss eller agera som underkonsult, kommer vi att stödja dig genom hela processen. Vi strävar efter att matcha dig med passande uppdrag och tillhandahåller kontinuerlig support för att säkerställa din framgång och trivsel.

Ta steget och utforska de spännande möjligheterna som finns i att jobba inom socialtjänsten. Här kan du kombinera din passion för att hjälpa andra med flexibilitet och variation i ditt arbete. Kontakta oss på Socionomera idag för att inleda din resa som konsult inom socialt arbete!

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Vi är auktoriserade

Vi granskas av en auktorisationsnämnd, som bland annat ställer krav att vi följer kollektivavtal, har god ekonomi, adekvata försäkringar, följer lagen samt branschens etiska regler och mycket mer.

Smidigt och snabbt

Vi strävar är att göra det nu och att göra det enkelt! Vi förfinar ständigt våra metoder för att försäkra oss om att er kontakt med oss är så smidig och snabb som möjligt.

Trygg bemanning

Alla våra konsultchefer är socionomer. Vi har månadsvis uppföljning för att försäkra oss om att alla är nöjda. Vi erbjuder extra stöd och hjälp om det skulle behövas.

Som socionom har du potentialen att göra en meningsfull skillnad i människors liv genom att erbjuda stöd, lyssna aktivt och skapa trygga miljöer. 

Vi hjälper dig att jobba inom socialtjänsten

Genom vårt omfattande nätverk och vår expertis inom socialt arbete kan vi erbjuda dig unika möjligheter och uppdrag när det kommer till att jobba inom socialtjänsten. Vi förstår de utmaningar och krav som präglar socialt arbete och vi strävar efter att matcha dig med uppdrag som passar dina färdigheter och intressen.

När du arbetar med Socionomera får du tillgång till erfarna kollegor och mentorskap som stöder din professionella utveckling. Vi erbjuder också kontinuerlig support och resurser för att säkerställa att du har de verktyg du behöver för att lyckas och trivas i ditt arbete. Kontakta oss idag!

Kontakta oss arrow

quote copy Jag fick tips om Socionomera av en vän som tidigare varit konsult. Det gjorde mig nyfiken och jag fick en trygg vägledning in i konsultvärlden. I min inledande kontakt med Socionomerna kände jag mig sedd, och framförallt respekterad för min personliga process. Jag kände mig viktig och att det skulle bli bra för mig. Ni presenterade olika uppdrag men var lyhörd för mig och mina behov, vilket ledde till att mitt första uppdrag var helt matchat med mig!

Madeleine Johansson, socionomkonsult barn och familj