Skippa stressen

Många verksamheter som arbetar med socialt arbete har återkommande perioder av hög arbetsbelastning. Våra kunniga socionomkonsulter hjälper er att hantera arbetstopparna så att ni slipper stressa och kan fokusera på det som är viktigt. 

 

woman working on a laptop V29E5UH

Ni har en av de viktigaste uppgifterna i vårt samhälle och många är beroende av er. Medborgarna är beroende av ert stöd och medarbetarna är beroende av en stabil arbetsplats. Ni ska samtidigt klokt hushålla med era resurser.

För det mesta har ni koll på läget men faktorer som ni har lite inflytande över påverkar arbetsbelastningen och tvingar er att återkommande skifta fokus. Ni skulle behöva se över ert strategiska arbete men ni är fullt upptagna med att hantera era arbetstoppar.

Vi är själva socionomer med flerårig erfarenhet av socialt arbete, vilket har gett oss en unik inblick i er verksamhets villkor. Vi känner till era utmaningar och möjligheter. Med en obeveklig rekryteringsprocess och en unik urvalsfilosofi levererar vi tillsättningar av hög och jämn kvalitet som hjälper er att återfå en jämn och hållbar arbetsbelastning. 

Socionomer i vårt nära nätverk är vana problemlösare och erfarna chefer, handläggare och utförare inom samtliga av socialtjänstens, hälso- och sjukvårdens och skolans verksamhetsområden. Att hyra våra socionomer ger er fördelar som:
– Ni hanterar arbetstoppar och förändringar mer flexibelt
– Ni får mer förutsägbara kostnader
– Vi tar det fulla arbetsgivaransvaret för våra konsulter
– Ni kan fokusera på er kärnverksamhet

Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag vilket gör oss till en trygg partner och arbetsgivare. Vill ni veta mer? Be oss kontakta er!

Vad händer när ni ber oss att kontakta er?

Vi hör av oss inom en dag och går igenom era behov

Vi föreslår en plan och verkställer den om ni vill

Ni stressar mindre och kan återgå till det som är viktigt

Vill ni prata om er situation?

Kontakta mig.

Vår bemanningsprocess

Vi tar kontakt med er inom en arbetsdag. Vi går igenom era behov: nödvändig kompetens, ideal personlighet, inställelsetid, omfattning och uppdragets längd. 

Matchning utifrån existerande nätverk eller nya intervjuer. Vi presenterar alternativ med underlag som hjälper er fatta rätt beslut. Ni väljer vilken socionom ni vill hyra. 

Vi skriver avtal. Introduktion med er och vår konsult. Uppdraget startar. Ni arbetsleder vår konsult medan vi handleder. Vi följer upp regelbundet så att alla är nöjda.

konsult hero

Undvik skadlig stress och återfå en stabil arbetsbelastning. Be oss kontakta er idag!

Kontakta mig