Bli mera socionom

Vill du förändra samhället och samtidigt utveckla din karriär?

Redo för något nytt?

Känner du att du har mer att ge än vad din nuvarande yrkesroll tillåter? Vi på Socionomera har varit i din situation och skapat en lösning för dig att nå din fulla potential. Ta kontakt med oss idag om du vill veta mer.

Bli socionomkonsult arrow

Ett utvecklande alternativ

Vi kan erbjuda dig konsultuppdrag där du arbetar som inhyrd hos olika verksamheter som arbetar med socialt arbete, som socialtjänst, hälso- och sjukvård och skola. Du kan bli anställd av oss eller gå in som underkonsult om du vill starta eget företag.

Våra anställda omfattas av villkoren i kollektivavtalet för bemanningsbranschen som gäller för bland annat lön, semester, tjänstepension och försäkringar.

Lediga jobb arrow

quote copy Jag var redo för nya utmaningar och jag fick intrycket att ni är ett tryggt och seriöst bemanningsbolag. Som konsult känner jag mindre stress och är mer motiverad att göra ett gott arbete. Jag trivs väldigt bra och uppskattar Socionomera som arbetsgivare.

Socionomkonsult, biståndshandläggare, Semsa Suljic

Varför Socionomera?

Mer stöd

Vi har introduktion och löpande uppföljning för att du ska få bästa möjliga stöd. Extern handledning finns att tillgå om du vill. Förutom det service och personalvård i världsklass.

Mer trygghet

För att du ska vara extra trygg har vi tecknat kollektivavtal och alla nödvändiga försäkringar. Tjänstepension enligt kollektivavtal för en tryggare framtid.

Mer extra

Du får alltid den lön som du förtjänar. Vi kämpar för att du får ett flexiblare arbetsupplägg. Du väljer den kompetensutveckling du vill ha.

Ta möjligheten att utvecklas såväl personligt som professionellt. Anslut dig till oss och bli mera socionom.