Bli mera socionom

Många socionomer upplever att de inte är fria i sin yrkesroll. Vi ser till att du är i ett sammanhang där du får göra mer av det du är utbildad till att göra.

konsult1

Du vill förbättra samhället genom att ge alla människor rätt förutsättningar att förändra sin livssituation. Du har utbildat dig och förvärvat kompetenser som du vill använda på bästa möjliga sätt så att så många som möjligt får rätt hjälp. Du upplever emellertid att du är begränsad i din yrkesroll. Du vill göra så mycket mer. 

Vi är socionomer och vi har också upplevt det du upplever. Vi vet hur det känns att inte helt få komma till sin rätt. Vi vet vad du behöver göra för att utvecklas vidare. Genom vårt bemanningskoncept har vi hjälpt flertalet socionomer frigöra sin fulla kapacitet. 

Vi kan erbjuda dig konsultuppdrag där du arbetar som inhyrd hos olika verksamheter som arbetar med socialt arbete, som socialtjänst, hälso- och sjukvård och skola. Du kan bli anställd av oss eller gå in som underkonsult om du vill starta eget företag. 

Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag och vi har kollektivavtal med Akademikerförbundet. Våra anställda omfattas av kollektivavtalens villkor för bemanningsbranschen, gällande bland annat lön, semester, tjänstepension och försäkringar. En anställning hos oss är med andra ord ett helt vanligt jobb samtidigt som det är en utmärkt möjlighet för dig att ta ett nästa steg i din karriärsutveckling. 

Vill du veta mer? Be oss kontakta dig!

Vad händer när du ber oss kontakta dig?

Vi hör av oss inom en dag och pratar om dina drömmar

Vi presenterar en plan på hur du kan nå dina mål

Vi hjälper dig att komma rätt och bli mera socionom

konsult hero

Vill du prata om din situation? Be oss kontakta dig.  

Kontakta mig

Varför Socionomera?

mer stöd
introduktion och uppföljning
extern och intern handledning
bra service och personalvård

mer trygghet
kollektivavtal
tjänstepension
försäkringar

mer extra
lön som du är värd
flexibelt arbetsupplägg
fortbildningar

Undvik att bli begränsad i din yrkesutveckling. Du kan bli mera socionom. Kontakta oss idag!