Bemanningssjuksköterska

Arbeta som bemanningssjuksköterska via Socionomera. Vi är ett bemanningsföretag för dig som vill jobba som konsult och sjuksköterska.

Vad innebär det att jobba som bemanningssjuksköterska?

En bemanningssjuksköterska arbetar som konsult och har friheten att bestämma arbetsmängden – antingen på heltid som konsult eller som ett extrajobb vid sidan av det fasta arbetet. Om du letar efter variation i arbetslivet är vägen till att bli bemanningssjuksköterska på Socionomera det rätta valet för dig.

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Vi är auktoriserade

Vi granskas av en auktorisationsnämnd, som bland annat ställer krav att vi följer kollektivavtal, har god ekonomi, adekvata försäkringar, följer lagen samt branschens etiska regler och mycket mer.

Smidigt och snabbt

Vi strävar är att göra det nu och att göra det enkelt! Vi förfinar ständigt våra metoder för att försäkra oss om att er kontakt med oss är så smidig och snabb som möjligt.

Trygg bemanning

Alla våra konsultchefer är socionomer. Vi har månadsvis uppföljning för att försäkra oss om att alla är nöjda. Vi erbjuder extra stöd och hjälp om det skulle behövas.

Som sjuksköterska har du potentialen att göra en meningsfull skillnad i människors liv genom att erbjuda rätt vård. 

Vi på Socionomera bemanning söker sjuksköterskor

Om du är intresserad av att arbeta som bemanningssjuksköterska är du välkommen att kontakta oss, det gör du enklast via knappen nedanför. Vi kommer att kontakta dig för att diskutera lediga uppdrag för bemanningssjuksköterska. Vi anpassar uppdrag inom sjuksköterskebemanning för att passa din livssituation.

  • En fast kontaktperson som jobbar för dig
  • Anpassade uppdrag och flexibla scheman
  • Förmånligt löneupplägg

Bemanning för sjuksköterskor

Ett yrke som sjuksköterska inom bemanningsföretag innebär en stor frihet. Du väljer själv när, var och hur mycket du vill jobba. Vi på Socionomera erbjuder mängder av lediga uppdrag för dig som vill vara konsult, oavsett om du söker en heltid- eller deltidstjänst. Tillsammans ser vi över vad som passar dig bäst utifrån din livserfarenhet och kalender.

Börja ett bemanningsuppdrag som sjuksköterska via oss och ägna dig åt det du är bäst på. Vi hjälper dig med allt som händer runt dig under ditt vårduppdrag som sjuksköterska på bemanning.

Kontakta oss arrow

quote copy Jag fick tips om Socionomera av en vän som tidigare varit konsult. Det gjorde mig nyfiken och jag fick en trygg vägledning in i konsultvärlden. I min inledande kontakt med Socionomerna kände jag mig sedd, och framförallt respekterad för min personliga process. Jag kände mig viktig och att det skulle bli bra för mig. Ni presenterade olika uppdrag men var lyhörd för mig och mina behov, vilket ledde till att mitt första uppdrag var helt matchat med mig!

Madeleine Johansson, socionomkonsult barn och familj