Arbeta som socionomkonsult

På Socionomera ger vi dig möjligheten att arbeta som socionomkonsult och ta del av efterfrågade konsultuppdrag. Vi erbjuder dig chansen att få värdefull erfarenhet från olika uppdragsgivare och hjälpa människor i behov av stöd.

Jobb för erfarna socionomkonsulter

Vi på Socionomera har spännande jobbmöjligheter för erfarna socionomkonsulter som söker nya utmaningar och vill ta sin karriär till nästa nivå. Vi förstår värdet av erfarenhet och kompetens inom socialt arbete, och vi är dedikerade till att matcha dig med rätt uppdrag och arbetsplats där du kan trivas och växa.

Vi erbjuder Socionom konsult uppdrag inom olika verksamheter och du kommer att bidra till att förbättra människors liv och att skapa positiva förändringar i samhället. Genom att jobba som socionomkonsult hos oss på Socionomera ser vi till att du får tillgång till spännande uppdrag och möjligheter att utvecklas i din karriär.

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Vi är auktoriserade

Vi granskas av en auktorisationsnämnd, som bland annat ställer krav att vi följer kollektivavtal, har god ekonomi, adekvata försäkringar, följer lagen samt branschens etiska regler och mycket mer.

Smidigt och snabbt

Vi strävar är att göra det nu och att göra det enkelt! Vi förfinar ständigt våra metoder för att försäkra oss om att er kontakt med oss är så smidig och snabb som möjligt.

Trygg bemanning

Alla våra konsultchefer är socionomer. Vi har månadsvis uppföljning för att försäkra oss om att alla är nöjda. Vi erbjuder extra stöd och hjälp om det skulle behövas.

Som socionom spelar du en avgörande roll i samhället genom att erbjuda stöd, rådgivning och socialt arbete för att främja människors välbefinnande och skapa positiva förändringar i deras livssituation.

Bli socionomkonsult

Att jobba inom socialtjänsten är mer än bara ett jobb – det är en möjlighet att göra en stor skillnad i människors liv. Som en socionomkonsult spelar du en central roll i att stödja och hjälpa människor som behöver det mest. Oavsett om du väljer att bli anställd av oss eller agera som underkonsult, kommer vi att stödja dig genom hela processen.

Att kombinera konsult och socionom ger dig en flexibilitet och variation i ditt arbete kan du verkligen göra skillnad på ett unikt sätt. Som socionomkonsult erbjuds du spännande möjligheter att arbeta inom socialt arbete och vi stöttar dig under hela processen.

Kontakta oss arrow

quote copy Vi stod inför en arbetsstopp och otilldelade ärenden. Socionomera hjälpte oss med en konsult som kunde komma veckan därpå. Konsulten anpassade sig snabbt och gjorde ett utmärkt jobb. Stort tack för hjälpen!

Chef, socialtjänsten enhet barn och unga, kommun i mellersta Sverige