Hyrsocionom – flexibla och erfarna socionomer när du behöver dem

Att hitta rätt socionom för din verksamhet kan vara utmanande, men med våra hyrsocionomer får du snabbt tillgång till kvalificerad personal som kan täcka både korta och långa behov. Lär mer om hur vi kan hjälpa din verksamhet att hitta rätt kompetens.

Varför välja en hyrsocionom?

En hyrsocionom ger dig flexibiliteten att snabbt fylla vakanser och hantera arbetsbelastningstoppar utan att kompromissa med kvaliteten. Våra hyrsocionomer är noggrant utvalda och har erfarenhet från en mängd olika arbetsområden, vilket säkerställer att de snabbt kan komma in i din verksamhet och börja leverera resultat.

Är du i behov av en hyrsocionom? Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning som passar just din verksamhet. Vårt team av experter står redo att hjälpa dig.

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Behovsanalys

Vi svarar blixtsnabbt och går igenom era behov på ett noggrant sätt. Vi tar hänsyn till faktorer som kompetens, personlighet och uppdragets art.

Matchning

Vi matchar era behov mot vårt nätverk av kompetenta chefer, handläggare och utförare inom socialtjänstens samtliga verksamhetsområden. Vid behov rekryterar vi nya medarbetare.

Support

Ni arbetsleder vår konsult medan vi tar hand om resten. Vi har täta uppföljningar för att säkerställa att alla är nöjda.

Medborgarna är beroende av ert stöd och medarbetarna är beroende av en stabil arbetsplats.

Våra tjänster inom hyrsocionom

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom socionombemanning:

  • Akutbemanning: Snabba lösningar för akuta behov.
  • Långsiktig bemanning: Hyr socionomer för längre perioder för att säkerställa kontinuitet.
  • Specialiserad bemanning: Socionomer med specifik expertis, exempelvis inom barn- och ungdomsvård, missbruksvård och äldreomsorg.

 

Fördelar med våra hyrsocionomer

  • Flexibilitet: Anpassa bemanningen efter dina behov.
  • Kvalitetssäkring: Alla våra socionomer genomgår noggranna intervjuer och kontroller.
  • Erfarenhet: Våra socionomer har bred erfarenhet och hög kompetens.
Kontakta oss arrow

quote copy Vi stod inför en arbetsstopp och otilldelade ärenden. Socionomera hjälpte oss med en konsult som kunde komma veckan därpå. Konsulten anpassade sig snabbt och gjorde ett utmärkt jobb. Stort tack för hjälpen!

Chef, socialtjänsten enhet barn och unga, kommun i mellersta Sverige