Socionombemanning – vi hjälper er med personal

Socionomera är ett dedikerat företag inriktat på bemanning som är stolta över vår socionombemanning. Vi består av ett team av erfarna socionomer med en gedigen bakgrund inom socialt arbete.

Vår socionombemanning

När ni väljer att samarbeta med Socionomera kan ni vara trygga i att ni får tillgång till socionomer med rätt erfarenhet och expertis för att effektivt möta era behov. Vi förstår de komplexa och mångfacetterade kraven inom socialt arbete och strävar alltid efter att erbjuda er de bästa lösningarna.

Vi erbjuder en socionombemanning som anpassas efter era specifika utmaningar. Vårt mål är att vara er pålitliga partner och hjälpa er att framgångsrikt möta de unika krav som socialtjänsten ställer.

Genom att kombinera vår djupa förståelse för branschen med vårt breda nätverk av erfarna socionomer kan vi snabbt leverera lösningar som matchar era behov och bidrar till er verksamhets framgång.

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Vi är auktoriserade

Vi granskas av en auktorisationsnämnd, som bland annat ställer krav att vi följer kollektivavtal, har god ekonomi, adekvata försäkringar, följer lagen samt branschens etiska regler och mycket mer.

Smidigt och snabbt

Vi strävar är att göra det nu och att göra det enkelt! Vi förfinar ständigt våra metoder för att försäkra oss om att er kontakt med oss är så smidig och snabb som möjligt.

Trygg bemanning

Alla våra konsultchefer är socionomer. Vi har månadsvis uppföljning för att försäkra oss om att alla är nöjda. Vi erbjuder extra stöd och hjälp om det skulle behövas.

Var en del av det värdefulla nätverket av socionomer och låt din passion för att göra skillnad bli ditt dagliga arbete.

Trygg socionombemanning

Vårt team av socionomer är redo att stödja er genom att tillhandahålla den kompetens och expertis som krävs för att hantera de utmaningar ni står inför. Med Socionomera som er partner kan ni känna er trygga i att vi kommer att vara där för er, varje steg på vägen. Vi är en pålitlig partner inom socionombemanning och tillsammans kan vi skapa en framgångsrik och meningsfull inverkan i samhället.

Kontakta oss idag för att utforska möjligheterna med vår socionombemanning och ta ert sociala arbete till nya höjder.

Kontakta oss arrow

quote copy Vi tog kontakt med Socionomera när en medarbetare hastigt blev sjukskriven och vikarierekrytering verkade omöjligt. De levererade en väldigt kunnig socionomkonsult som kunde komma inom några veckor. Jag är oerhört tacksam för ert snabba och effektiva stöd!

Enhetschef, Biståndsenheten, kommun i mellersta Sverige