Socionomuthyrning
– få hjälp av oss!

Socionomera är ett bemanningsföretag som är inriktade på socionomuthyrning. Vi är stolta över att alla medarbetare är erfarna socionomer med en gedigen bakgrund inom socialt arbete.

Vill ni hyra socionom? Kontakta oss! 

Vi på Socionomera har alltid tillgång till kompetenta personer för socionomuthyrning som kan hjälpa verksamheter inom socialt arbete att uppfylla sina uppdrag. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner och bidra till att våra kunder når sina mål.

Genom att erbjuda erfarna socionomer säkerställer vi att våra kunder får den kompetens och expertis de behöver för att utföra sitt arbete på bästa sätt. Vi är ett auktoriserat bemanningsbolag i Malmö, vilket gör oss till en trygg partner och arbetsgivare när ni ska hyra socionom till er verksamhet.

Kontakta oss arrow

Vår bemanningsprocess

Vi är auktoriserade

Vi granskas av en auktorisationsnämnd, som bland annat ställer krav att vi följer kollektivavtal, har god ekonomi, adekvata försäkringar, följer lagen samt branschens etiska regler och mycket mer.

Smidigt och snabbt

Alla våra konsultchefer är socionomer. Vi har månadsvis uppföljning för att försäkra oss om att alla är nöjda. Vi erbjuder extra stöd och hjälp om det skulle behövas.

Trygg bemanning

Ni arbetsleder vår konsult medan vi tar hand om resten. Vi har täta uppföljningar för att säkerställa att alla är nöjda.

Genom att arbeta inom socialt arbete kan du vara med och skapa samhällsförändringar samtidigt som du bygger meningsfulla relationer och ger hopp till dem i behov.

Enkel socionomuthyrning

Att hyra socionom hos Socionomera är en smidig och effektiv process. Vi agerar snabbt och noggrant för att tillgodose era behov. Genom att matcha era krav med vårt breda nätverk av kompetenta chefer, handläggare och utförare inom socialtjänsten säkerställer vi att ni får rätt person för uppdraget. Vi tar hand om all administration och uppföljning, vilket ger er möjlighet att vara arbetsledare för vår konsult utan att behöva bekymra er om detaljer.

Hos Socionomera strävar vi efter att ge er en problemfri och effektiv upplevelse när ni ska hyra socionom, så att ni kan fokusera på att uppfylla era uppdrag inom socialtjänsten på bästa möjliga sätt. Vi vill erbjuda er en enkel socionomuthyrning!

Kontakta oss arrow

quote copy Vi hade ett känsligt ärende som krävde specialistkompetens och vi kunde av olika skäl inte fördela ärendet internt. Jag ringde Socionomera och deras trevliga konsultchef kunde se till att vi fick rätt konsult inom några dagar. Ärendet hanterades klanderfritt!

Enhetschef, socialtjänsten enhet vuxen, kommun i södra Sverige.